Radionica: Kako postaviti zdrave granice u odnosima s drugim ljudima?

Granice u životu su bitne za naše emocionalno, mentalno i fizičko zdravlje. Granice predstavljaju način na koji se brinemo o sebi i govore o tome kakvo ponašanje želimo, a koje nećemo prihvatiti od drugih ljudi. Granice su temelj svakog odnosa koji imamo, uključujući onaj s nama samima. One nas štite od onoga zbog čega se osjećamo nelagodno i neautentično.

Posao i poslovne obaveze čine dobar dio našeg života zbog čega se treba posebna pažnja usmjeriti na postavljanje jasnih i zdravih granica koje će vam pomoći da balansirate svoj život i karijeru. Previše posla, nedovoljno dobra organizacija i manjak slobodnog vremena samo su jedan od razloga zašto danas često možemo imati nesanicu ili osjećati velike količine stresa.

Edukativno – iskustvena radionica “Kako postaviti zdrave granice?” će se održati u utorak 13.06.2023. godine sa početkom u 17.30 sati u multimedijalnoj sali EC “Nahla” Tuzla.

Cilj radionice je da učesnici osvijeste sebe i svoje odnose sa okolinom u privatnom i poslovnom okruženju i da nauče postavljati jasne i zdrave granice.

O voditeljici radionice

Predavačica na ovoj radionici je Alma Tihić, magistrica društvenih nauka iz područja psihologije i akreditovana geštalt psihoterapeutkinja u Evropskoj asocijaciji za geštalt psihoterapiju. Osnivačica je i predsjednica Udruženja za psihološku podršku i edukaciju Actum u Tuzli. Od 2014. godine intenzivno radi individualnu i grupnu psihoterapiju, kao i terapiju parova, primjenom licenciranih principa i standarda geštalt psihoterapijskog pristupa. Kao samostalni konsultant vodi edukativne, iskustvene i terapijske radionice za različite ciljne  grupe, sa fokusom na teme mentalnog zdravlja.

Detalji radionice i način prijave

TERMIN RADIONICE: 13. juni 2023. godine od 17.30 h do 19.30 h.

CIJENA: 35,00 KM

Prijave zaprimamo putem ONLINE FORMULARA do 11.06.2023. godine ili do popune mjesta, a uplatom radionice na infodesku Centra osiguravate sebi mjesto na radionici.

Broj učesnika/ca je ograničen. 

Za više informacija o našim programima, uslugama i radu možete nas kontaktirati putem telefona 035/205-699, email-a info@tuzla.nahla.ba ili nas posjetiti lično u Centru na adresi Mitra Trifunovića Uče bb.