U samo sedam susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe.

Kurs će ići od početničkog nivoa, ali će biti obrađene ne samo osnovne nego i neke napredne funkcionalnosti Excela, fokusirajući se na najčešće potrebne vještine u radu s Excelom.

Već neko vrijeme želite naučiti koristiti Excel, zbog posla ili fakulteta, ali vam se rad u Excelu čini komplikovanim i odbojnim?

Niste bili motivirani da ranije upišete kurseve Excela jer su trajali po nekoliko mjeseci? Ovaj brzi kurs Excela je namijenjen upravo vama!

Kurs će vas osposobiti da:
1. Samostalno koristite Excel radno okruženje, shvatate ulogu radnih knjiga i listova, razumijete ponuđene funkcionalnosti, krećete se kroz dokument, lako unosite podatke i manipulišete njima, te ih spašavate i štampate na za vas najpraktičniji način;

2. Koristite Excel za proračune i izradu grafika na osnovu podataka i izradu baza podataka (klijenta, proizvoda, itd.) koje možete lako filtrirati i sortirati prema željenom kriteriju;

3. Podatke predstavljate na željeni način, formatirate ih i činite estetski dopadljivim, te kreirate svoje šablone koje možete ponovo koristiti.

Kurs se sastoji od 7 susreta.

TRAJANJE KURSA: Kurs se sastoji od 7 susreta.

Početak nastave: 30. maj 2023. godine.

Termini: utorak i četvrtak 17.00 do 19.00 h
Cijena: 80 KM

Prijava do 29. maja ili do popune mjesta.

Prijave: putem ONLINE FORMULARA.

Uplatu možete izvršiti do popune mjesta. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Za sve dodatne informacije javite se na telefon 035/205-699 ili e-mail: info@tuzla.nahla.ba.