Veče poezije i pjesme "Ljubav na prvi stih"

U nedjelju, 25.09.2022. godine, u multimedijalnoj sali EC “Nahla” Tuzla upriličit ćemo veče poezije i pjesme pod nazivom “Ljubav na prvi stih”.

Inspiraciju za razigrane jesenje aktivnosti potražite kod nas u nedjelju, 25.09.2022. godine, kada ćemo upriličiti veče poezije i pjesme pod nazivom “Ljubav na prvi stih”.  Možda niste trenutni apsolutni zaljubljenik u poeziju, ali dajte priliku da osjetite emociju uz riječi i stihove odabranih domaćih autora. 

Emocija koju može pobuditi dubina poetske riječi je neistražena. Svako poeziju doživljava na sebi svojstven način i prilagođava riječi pjesnika događajima u svom životu i prilikama u kojim se trenutno nalazi. Individualno razumijevanje poezije je prihvaćeno, a sklonost ka čitanju se razvija. Dođite i uvjerite se da je moguće da se ljubav prema poeziji rodi baš “na prvi stih”! 

Pored poezije, očekuje Vas i zanimljiv bogat muzički sadržaj kroz izvođenje poznatih sevdalinki.

Želite razvijati svoj čitalački duh i lakše razumjeti i doživjeti riječi poezije i pjesme, a najljepše Vam se to čini raditi u društvu? Onda ste dobrodošli ponijeti dobro raspoloženje i povesti sebi dragu osobu na veče poezije i pjesme u nedjelju u 17.30 h.

Veče poezije i pjesme “Ljubav na prvi stih” podržao je Grad Tuzla.