''Prilike u promjeni'' sa Adisom Tufo

Pridružite nam se na online druženju sa Adisom Tufo na temu ”Prilike u promjeni” i uzmite svoju dodatnu dozu inspiracije i dobrog vjetra u leđa. 

Momenat u kome se nalazi cijeli svijet, pa i naše društvo, traži od nas da se maksimalno fokusiramo na pozitivne aspekte, na ono što nam ide u korist, na ono što nas pokreće da idemo dalje.

Adisa Tufo je poznata kao osoba čija energija plijeni, životna iskustva inspiriraju, a načini na koje prevazilazi svakodnevne prepreke motiviraju. 

Kroz njezino predavanje „Prilike u promjeni“ cilj nam je publici otvoriti vidike kada su u pitanju izazovi sa kojima se suočavamo jer su to u suštini promjene koje možemo prihvatiti kao prijetnju ili kao priliku.

Ukoliko želite da saznate iz prve ruke kako se uspješno nositi sa promjenama i izazovima današnjice, pridružite nam se na online druženju sa Adisom Tufo koje će se održati 21.9.2020. sa početkom u 18.00 sati.

Druženje će se održati putem platforme Zoom. Link za  pristup je OVDJE.

Čekamo vas!

 

O Adisi Tufo

Vlasnica i direktorica kompanije “ČIP sistemi” d.o.o. Sarajevo. Suvlasnica marketinške agencije “BrandWorks” d.o.o. Sarajevo. Predsjednica i jedna od osnivačica NVO PoduzetniceIN. Kreatorka brenda i uspješnog poduzetničkog projekta “Hobby Art Centar”. Glavna i odgovorna urednica portala www.poduzetnice.ba. Autorica knjige bestsellera “Vruć krompir”. Govornica na svim većim i značajnijim kongresima i konferencijama iz oblasti biznisa, u BiH i svim zemljama regiona. Autorica više objavljenih naučnih radova. Predavačica na seminarima, kreatorica više implementiranih edukativnih projekata, učesnica mnogobrojnih stručnih panela, motivatorka. Dobitnica je mnogobrojnih priznanja i nagrada kako u zemlji tako i u regionu.