Nahlin teen klub 2021

Treba vam nešto novo, svježe i drugačije ovog raspusta? Isprobajte naše teen radionice, osmišljene upravo za vas – sentenijalse! Saznajte zašto Z generacija željno iščekuje svaki novi susret! Obećavamo kvalitetno, zabavno vrijeme, nova prijateljstva i druženja koja traju mnogo duže od teen kluba!

 

Gdje će se održavati susreti? U prostorijama EC “Nahla” Tuzla,  Mitra Trifunovića Uče bb.

Trajanje: 7 dana, od 26.07.2021. godine do 01.08.2021. godine

Termin održavanja: svakim danom od 11.00h do 14.30h

Kako se prijaviti? Popunjavanjem ONLINE FORMULARA.  

Klub je BESPLATAN i otvoren za sve zainteresirane djevojke u dobi od 14 do 18 godina. Prijava je otvorena i za djevojke koje su već ranije pohađale Teen klub. Požurite, broj mjesta je ograničen!

NAPOMENA: Sve aktivnosti će biti realizovane u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, uz obavezno nošenje maski za predavače i polaznice, redovno će se vršiti dezinfekcija podova, radnih površina i provjetravanje prostorija nakon svake radionice, a bit će obavezna i dezinfekcija obuće i ruku na ulazu. 

Čekamo vas!

 

ZAŠTO TEEN KLUB?
Teen klub je tvoja sigurna zona, prilika da provedeš kvalitetno i interesantno vrijeme tokom raspusta, uz druženje s vršnjakinjama, da naučiš nove vještine,  pronađeš odgovore na neka od pitanja o sebi, svojim uvjerenjima i vrijednostima i svijetu koji te okružuje, naučiš kako se suočavati s problemima i uspješno ih rješavati, a uz sve to se i kvalitetno zabaviš.

ŠTA MOŽEŠ OČEKIVATI U TEEN KLUBU?

  • iskustvene i psihološke radionice
  • duhovno-informativne radionice
  • kreativne i zabavne sadržaje
  • edukativne posjete
  • izlete