Moj prvi intervju za posao – besplatna radionica za mlade!

Ohrabrite se u svojim prvim koracima u poslovnom svijetu.
MOJ prvi (1)

Nedavno ste završili fakultet, ili imate par ispita do diplomiranja i želite spremno zakoračiti u svijet rada, biznisa, početi stvarati mrežu svojih poslovnih kontakata? Želite riješiti svoje nedoumice o pravom načinu postavljanja pitanja i naučiti koliko je zaista dovoljno da kažete o sebi? Ova radionica bi onda mogla biti prava stvar za vas, a prostorije Edukacijskog centra „Nahla“ mjesto gdje se želite naći 30. juna u 17 sati.

Moguće je izgled i ponašanje na intervjuu uskladiti sa kompetencijama te se tako izdvojiti iz mase i dovesti do uspješnih rezultata selekcijskog procesa zapošljavanja. Zapamtite, prvi utisak ostaje zauvijek. 

Radionica je namijenjena studenticama, nedavnim diplomantkinjama, ali i svim djevojkama i ženama koje misle da mogu poboljšati svoje predstavljanje na razgovorima za posao i žele unaprijediti i ojačati svoje umijeće prezentovanja. Takođe, radionica može biti i pravi odabir za one koji možda žele aplicirati za stipendije ili studentske razmjene koje takođe uključuju segment intervjua.

Na radionici ćete imati priliku čuti više savjeta o tome:

  • Zašto je intervju bitan poslodavcima?
  • Kako predstaviti svoje kvalitete, ali i nedostatke?
  • Koja su najčešća pitanja na intervjuima?
  • Kako odgovoriti, ali i postavljati pitanja na intervjuu?

TRAJANJE: 90 minuta

Voditeljica radionice: Amina Bašić, saradnica u Nahlinoj poslovnoj zajednici.

Početak: četvrtak, 30. juni, u 17.00h

PRIJAVE: putem ONLINE FORMULARA do 29. juna.

Prijaviti se također možete svakim danom osim subote 12.00 – 20.00 sati na Nahlinom info desku. Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: info@tuzla.nahla.ba ili na telefon 035/205-699.

Požurite, broj mjesta je ograničen.