Brzi kurs Excela (online nastava)

Već neko vrijeme želite naučiti koristiti Excel, zbog posla ili fakulteta, ali vam se rad u Excelu čini komplikovanim i odbojnim? 

Niste bili motivirani da ranije upišete kurseve Excela jer su trajali po nekoliko mjeseci? Ovaj brzi kurs Excela je namijenjen upravo vama!

U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe. 

Kurs će ići od početničkog nivoa, ali će biti obrađene ne samo osnovne nego i neke napredne funkcionalnosti Excela, fokusirajući se na najčešće potrebne vještine u radu s Excelom. 

Kurs će vas osposobiti da:
 1. Samostalno koristite Excel radno okruženje, shvatate ulogu radnih knjiga i listova, razumijete ponuđene funkcionalnosti, krećete se kroz dokument, lako unosite podatke i manipulišete njima, te ih spašavate i štampate na za vas najpraktičniji način;

 2. Koristite Excel za proračune i izradu grafika na osnovu podataka i izradu baza podataka (klijenta, proizvoda, itd.) koje možete lako filtrirati i sortirati prema željenom kriteriju;

 3. Podatke predstavljate na željeni način, formatirate ih i činite estetski dopadljivim, te kreirate svoje šablone koje možete ponovo koristiti.

Kurs se sastoji od 10 susreta po 90 minuta
Nastava počinje u utorak, 21. jula 2020.
Termini: utorkom i četvrtkom 17.30 – 19.00h
Cijena: 50 KM
Prijava: do ponedjeljka 20. jula ili do popune mjesta.

Nastava će se održavati putem online platforme Zoom.

Napomena: Informacije o načinu uplate sve prijavljene kandidatkinje će dobiti putem e-maila. Sve polaznice će na e-mail adresu, navedenu u okviru online formulara, dobiti instrukcije o online praćenju nastave.

Prijave putem ONLINE FORMULARA.

Uplatu možete izvršiti do popune mjesta. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Za sve dodatne informacije javite se na telefon 035/205-699 ili e-mail: info@tuzla.nahla.ba

Požurite, broj mjesta je ograničen!

DETALJI KURSA

• 10 susreta po 90 minuta
• Nastava počinje u utorak, 21. jula 2020.
• Termini: utorkom i četvrtkom 17.30 – 19.00h
• Cijena: 50 KM
• Prijava: do ponedjeljka 20. jula ili do popune mjesta.
• Nastava se realizira online, putem platforme Zoom.