Brzi kurs Excela

Već neko vrijeme želite naučiti koristiti Excel, zbog posla ili fakulteta, ali vam se rad u Excelu čini komplikovanim i odbojnim? 

Niste bili motivirani da ranije upišete kurseve Excela jer su trajali po nekoliko mjeseci? Ovaj brzi kurs Excela je namijenjen upravo vama!

U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe. 

Kurs će ići od početničkog nivoa, ali će biti obrađene ne samo osnovne nego i neke napredne funkcionalnosti Excela, fokusirajući se na najčešće potrebne vještine u radu s Excelom. 

Kurs će vas osposobiti da:
 1. Samostalno koristite Excel radno okruženje, shvatate ulogu radnih knjiga i listova, razumijete ponuđene funkcionalnosti, krećete se kroz dokument, lako unosite podatke i manipulišete njima, te ih spašavate i štampate na za vas najpraktičniji način;

 2. Koristite Excel za proračune i izradu grafika na osnovu podataka i izradu baza podataka (klijenta, proizvoda, itd.) koje možete lako filtrirati i sortirati prema željenom kriteriju;

 3. Podatke predstavljate na željeni način, formatirate ih i činite estetski dopadljivim, te kreirate svoje šablone koje možete ponovo koristiti.

Kurs se sastoji od 10 susreta po 90 minuta.

Nastava počinje u srijedu, 03. mart 2021. godine

Termini: ponedjeljak i srijeda 17.00 – 18.30h
Cijena: 50 KM
Prijava do utorka 02. marta ili do popune mjesta.

Prijave putem ONLINE FORMULARA.

Uplatu možete izvršiti do popune mjesta. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Za sve dodatne informacije javite se na telefon 035/205-699 ili e-mail: info@tuzla.nahla.ba

Požurite, broj mjesta je ograničen!

DETALJI KURSA

• 10 susreta po 90 minuta
• Nastava počinje u srijedu, 03. mart 2021. godine
• Termini: ponedjeljak i srijeda 17.00 – 18.30h
• Cijena: 50 KM
• Prijava: do utorka 02. marta ili do popune mjesta.
• Nastava se realizira u prostorijama Edukacijskog centra “Nahla” Tuzla